Műfű

Vigye haza az élményt – MŰFÜVEK szélesválasztéka

Az Alama Bau Kft. bemutatótermében műfüvek széles választékával várjuk ügyfeleinket. Svájci, holland és kínai prémium minőségű pázsitokból válogathatnak. Kollégáink a kiválasztásban és a helyszíni megvalósításban is segítenek Önnek. Kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül.
Kérdés esetén, forduljon szakembereinkhez bizalommal!

Svájci műfüvek

A Svájcból érkező prémium műfüvek többféle színben elérhetőek bemutató termünkben, a természetes zöldtől egészen a lila színig. Rendkívül tartós,
könnyen karbantartható, kellemes tapintású. Ezek a termékek rendkívül ellenállóak, megőrzik színeiket és formájukat az időjárási viszontagságok
ellenére.

Holland műfüvek

A Hollandiából érkező pázsitok tapintása rendkívül puha, kellemes, a kettős anyagú hátlapnak (polipropilén, illetve latex) köszönhetően pedig a termékek kiemelkedő rugalmassággal és nedvességáteresztő képességgel bírnak. A műfüvek rendkívül természetes hatásúak, hiszen a gyártó a tervezéskor arra törekedett, hogy az teljes mértékben a természetes gyepfelület hatását keltse az év minden napján. Ennek megfelelően, a termékek a természetes gyepfelületet imitáló függőleges mikro-szálakat tartalmaznak, illetve színtartó tulajdonságokkal bírnak, azaz UV stabilak, amelyekre a gyártók 7-8 év garanciát vállalnak. Ezek a pázsitok a legjobb választás kisgyermekes családok, állatbarát háztartások számára.

CCGrass műfüvek

A kínai CCGRASS műfüvek tapintása puha, kellemes, a polipropilén anyagú hátlapnak köszönhetően a termékek kiemelkedő rugalmassággal bírnak. A CCGrass termékei természetes hatásúak, a gyártó a tervezéskor arra törekedett, hogy azok teljes mértékben a természetes gyepfelület hatását keltsék egész évben. Mindkét termék függőleges mikro-szálakat tartalmaz, illetve színtartó tulajdonságokkal bírnak, azaz UV stabilak, amelyekre a gyártó 6 év garanciát vállal. Környezetbarát pázsitok, így a legjobb választás kisgyermekes családok, állatbarát háztartások számára. Garantált minőség, megfizethető áron!

Share This